Tansport mobila – 79 lei/ora
HOME

Conditii de inchiriere

Inchirierea unei dube pentru transport mobila in Sibiu -79 lei/ora- fara sofer, pentru minum 8 ore. De asemenea, pretul de 79 lei/ora este valabil numai pe raza orasului Sibiu. Daca aveti mobila de transportat in afara orasului Sibiu, va rugam sa solicitati o estimare de costuri. Programul nostru de lucru este de Luni pana Sambata. De regula, raspunde solicitarilor in max 1 ora.

Conditiile de inchiriere pentru transport mobila in Sibiu -79 lei/ora, sunt urmatoarele: 1. Persoana care inchiriaza trebuie sa detina permis de conducere corespunzator categoriei autovehiculului inchiriat; 2. Persoana care inchiriaza duba pentru transport mobila in Sibiu-79 lei/ora, trebuie sa achite o garantie de 1000 euro pe care o primeste inapoi la sfarsitul perioadei de inchiriere; 3. Costurile privind carburantul intra in sarcina celui care inchiriaza.

Disponibilitate

Dubele  sunt disponibile pentru inchiriere la pretul de 79 lei/ora, pe toata perioada anului, exceptand zilele legale de sarbatori. Sibienii interesati de inchirierea unei dube de 3,5 tone - fara sofer, ne pot contacta telefonic, pe e-mail, pe whatsapp sau completand formularul de contact. Ca observatie, atragem atentia clientilor sa se conformeze cerintelor noastre, avand in vedere gradul mare de responsabilitate in privinta conducerii unui autovehicul de marfa. Nu admitem niciun fel de derogare privind conditiile de inchiriere. 

Reduceri de pret

Dubele inchiriate de firma noastra  vor fi contractate in limita stocului disponibil. Inchirierea pe un termen la mare de 30 zile aduce beneficii clientului, acesta beneficiind de reduceri substantiale de pret. Toti clientii ( persoane fizice sau persoane juridice) vor beneicia de masini echipate si dotate corespunzator, cu anvelope noi si elemente de ancorare a mobilei si a bunurilor

Terminare contract

La finalizarea contractului de inchiriere, autovehiculele vor fi inapoiate firmei. Masinile vor fi curate si vor avea plinul facut. Aspectul exterior si interior va fi la fel ca la predare. Garantia de 1000 de euro se restituie daca autovehiculul nu a suferit avarii
Suna acum!