Servicii
HOME

FIRMA NOSTRA OFERA URMATOARELE SERVICII:


Transport mobila

Ai de transportat mobila si cauti o firma serioasa la pret accesibil? Tocmai ai gasit ce cautai. Firma noastra de transport mobila Sibiu este gata sa preia orice solicitare, indiferet de complexitate. Transportam mobila pe tot teritoriul Sibiului si pe o raza de 200 km. Acest tip de servicii este la indemana noastra, avand in vedere experienta vasta in domeniu. Solicita estimare de cost privind serviciile de transport mobila in Sibiu. Vom gasi impreuna cele mai bune solutii cu privire la un pret mic.

Montaj mobila

Mobila propusa pentru transport poate fi demontata si remontata de noi. Daca piesele de mobilier sunt prea mari, noi le demontam. Dupa demontarea mobilei si infolierea acesteia, o incarcam in autocamioane. La descarcare folosim mijloace specifice. Mobila demontata si relocata va fi montata de echipa noastra, asa cum a fost initial. Daca vrei sa montezi mobila noua cumparata de la magazin, tot noi suntem solutia. Montam orice tip de mobila. Avem scule de ultima generatie.

Transport marfa

Transportam marfa paletata sau marfa vrac. Detinem dube si camioane pentru orice tip de transport. La firma noastra gasiti tot ce va trebuie pentru a transporta marfa. Transportam marfa in tot judetul Sibiu, dar si in alte orase, cu plecare din Sibiu. Firma noastra de transport marfa preia orice comanda venita de la beneficiar. Pretul il negociem pe loc, in cadul convorbirii telefonice. Afla pretul transportului de marfa in Sibiu, contactandu-ne telefonic, pe email sau whatsapp.

Mutari sedii firma

Daca vrei sa muti sediul de firma, contacteaza-ne. Oferim solutii ieftine si sigure pentru orice client. Mutam arhiva si birouri. Demontam si remontam mobila. Mutam tehnica de calcul. Mutam tot sediul de firma intr-un singur transport compus din 1 sau mai multe camioane. Suntem firma cu experienta mare in domeniul serviciilor de mutari. Am obtinut cele mai bune rezultate in ultimii 10 ani. Firma noastra de mutari sedii firma este garantul lucrului bine facut.

Mutari institutii publice

Ne adresam si institutiilor publice interesate de mutari arhiva si mobila. Am mutat institutii publice pana in prezent. Rezulattele mutarii institutiilor publice au fost foarte bune. Avem cont in SEAP/SICAP. Participam la licitatii publice. Asteptam sa ne contactati pe e-mail sau in SEAP/SICAP. Suntem aici pentru a oferi cele mai bune solutii cu privire la pret-calitate.
Suna acum!