Transport mobila in tara
HOME

Contacteaza-ne in orice mod pentru a estima impreuna costurile mutarii de transport mobila in tara, cu plecare din Sibiu. Transportul de mobila in tara efectuat cu firma noastra, comporta o comunicare usoara si fara batai de cap. Indiferent de volumul de mobila, onoram orice comanda in max 1 zi. Daca ai de transportat in tara si alte lucruri care incap intr-o duba de 3,5 tone sau intr-un camion cu volum de maxim um 80 mc, tot noi suntem solutia.

Pregatirea transportului de mobila in tara se face cu cel putin o zi inainte. Mobila se va infolia cu materiale specifice transportului de mobila in tara. Vom demonta toate piesele mari de mobila si le vom incarca in autocamion, in ordine inversa descarcarii. Saltelele vor fi asezate in autocamion in asa fel incat acestea vor servi pe tot parcursul transportului in tara, ca tampon impotriva socurilor si a zgarieturilor.

Frigiderele se vor infolia cu folie cu bule si vor fi transportate la pozitia vertical, asa cum prevede orice producator. Canapelele vor fi protejate cu materiale de protectie specifice si se vor incarca in autocamion in mod profesionist. Pe tot parcursul transportului de mobila in tara se vor lua masuri suplimentare cu privire la inchiderea usilor autocamionului.

Nu vom ignora nici transportul bagajelor in tara. Bagajele vor vi incarcate in autocamion si vor fi ancorate cu chingile afate in dotarea autocamionului sau a dubei. Coletele cu obiecte fragile incarcate in autocamion pentru a fi transportate in tara, vor fi protejate suplimentar, avand in vedere riscul pe perioada transportului. Sacii sau cutiile cu carti incarcate in autocamion pentru a fi transportate in tara, se vor aseza cu atentie, astfel niciun produs sa nu fie afectat.

Transport mobila in tara cu dube si camioane dotate corespunzator. Suntem aici pentru a transporta mobila in tara.

Suna acum!