Despre noi
HOME
home-img1

DESPRE NOI

Suntem o firma de mutari mobila si bunuri, cu acoperire pe toata raza judetului Sibiu. Cu o flota de 20 camione de diferite cubaje, facem fata oricarui tip de solicitare. Echipele noastre sunt pricepute la manipularea, demontarea, infolierea si remontarea mobilei supusa mutarii. De asemenea, ne ocupam si cu debarasarea mobilei vechi din locuinte. Experienta numeroaselor mutari si situatii particulare, ne-a usurat munca. Abordam facil orice tip de solicitare venita din partea sibienilor. Daca ai ceva de mutat si intre orase, cu plecare din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Craiova, tot noi suntem solutia. Incercam sa avem cele mai bune preturi de pe piata.

Read More

CONTRACTUL

Contractul de prestari servicii cu privire la transportul de mobila in Sibiu, dar si in alte orase, poate fi semnat electronic sau la fata locului. Clauzele contractuale privind serviciile de mutari, se vor stabili impreuna cu Beneficiarul transportului de mobila in Sibiu, dar si in alte orase. De regula, orice mutare de mobila este usoara, neimplicand situatii deosebite in cadrul relocarii mobilei si bunurilor. In Sibiu, mobila este de buna calitate, avand in vedere materialul implicat in procesul de fabricare.

Compania noastra de mutari din Sibiu, are ca scop acordarea de servicii de calitate la un pret mic. Tinta noasta sunt toate persoanele fizice si juridice, dar si institutiile publice. Flota auto de care dispunem poate face fata unui numar foarte mare de solicitari in privinta transportului de mobila si marfa in Sibiu. Echipele noastre sunt specializate in domeniul serviciilor de mutare si nu se pune problema in fata unui grad mare de complexitate al lucrarii. Abordam facil orice tip de solicitare, tocmai datorita experientei vaste in domeniul serviciilor de mutare. Puneti-ne la incercare si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre oferite la pret mic
ESTIMARE PRET

Estimarea pretului privind mutarea mobilei in Sibiu, are la baza lista sau pozele oferite de Beneficiar. Costul mutarii se calculeaza numai dupa primirea tuturor informatiilor de la client, in niciun caz nu se calculeaza dupa finalizarea mutarii.

12/7 suport

Oferim suport online si telefonic, 12 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Sibienii interesati de estimarea costului privind transportul de mobila, ne pot contacta telefonic, pe WhatsApp, pe e-mail. Nu uitati sa aveti lista sau poze la indemana, pentru a calcula un pret bazat pe realitate. 

100/MULTUMITI

Sibienii care au transportat mobila cu noi, au fost 100% multumiti de serviciile firmei noastre de mutari mobila si bunuri. In general, majoritatea au revenit la firma noastra, cand au mai avut lucruri de mutat sau debarasat. Preturile mici si calitatea maxima stau la baza colaborarii coninuue.

1+
iNSTITUTII PUBLICE MUTATE
1+
ClientI MULTUMITI
1+
CAMIOANE
1+
ANI EXPERIENTA

WHAT PEOPLE SAY

Echipa care s-a prezentat la noi pentru mutarea mobilei din aprtamentul situat in Sibiu, a demontat cu atentie, a infoliat, a manipulat cu grija, a remontat totul, asa cum a fost din fabrica. Recomand cu drag echipa si voi reveni cand voi mai avea nevoie. Nu e usor in Romania sa gasesti profesionisti!

testimonial1
Crina Assistant Manager

Am debarasat mobila veche din 2 camere aflata in apartamentul meu din Sibiu. A fost usor pentru baieti sa o demonteze si sa o transporte in vederea reciclarii. Pretul a fost modest, avand in vedere faptul ca, mobila mea avea un grad mic de uzura si putea fi reconditionata.

testimonial2
GHITA Sales Manager

Am mutat sediul de firma cu aceasta companie de mutari din Sibiu. A fost neasteptat de bine, in sensul ca totul a decurs peste asteptarile mele. Baietii au demontat birourile si le-au protejat bine cu cartoane. Apoi au fost urcate in autocamion si transportate cu grihja la noul sediu de firma! Recomand!

testimonial3
CARMEN Manager
Suna acum!