Debarasare mobila veche Sibiu
HOME


Debarasare mobila veche Sibiu

Ai mobila veche de aruncat? Suna acum la numarul 0759436971 sau trimite mesaj pe WhatsApp la acelasi numar de telefon. Program in fiecare zi, de la 09 -21:00. Debarasare mobila veche Sibiu cu echipa de oameni care stiu sa demonteze si sa manipuleze mobila. Mobila ta veche va deveni o amintire daca apelezi la firma noastra. Noi ne ocupam de tot. Demontam mobila veche si o incarcam in masini. Mobila veche va fi transportata  centrele de colectare selectiva, asa cum prevede legislatia in vigoare. Suntem aici pentru a va ajuta cu estimare de pret si cu executie.

Mod de lucru 

Modul de lucru cu firma noastra de debarasare mobila veche Sibiu este urmatorul: Initial clientii ne contacteaza telefonic sau online, in vederea estimarii costului. In baza listei sau a pozelor furnizate de client, noi calculam pretul. Dupa stabilirea conditiilor de lucru, ne apucam de treaba. Venim la dumneavoastra acasa pentru a debarasa mobila veche. Aducem unelte specifice pentru a demonta mobila veche supusa debarasarii. Caram mobila veche la masina si o incarcam pentru a o transporta la groapa de gunoi. 

Stabilire pret privind debarasare mobila veche Sibiu

Pretul privind debarasarea mobilei vechi in Sibiu se stabileste astfel: In functie de volumul declarat de client. In functie de etajul la care este situata mobila veche. In functie de complexitatea lucrarii. In functie de necesitatea de a demonta sau a nu demonta mobila. Pretul privind debarasarea mobilei vechi se fixeaza si nu se schimba pe parcursul lucrarii. Oferta de pret personalizata privind debarasarea mobilei vechi in Sibiu are putere juridica. Clientul se bucura de pret fix dupa ce a fost batuta palma privind pretul debarasarii.

Program de lucru

Programul de lucru privind debarasarea mobilei vechi in Sibiu, este de Luni pana Sambata intre orele 08 -22:00. Zilele de sarbatori legale nu se considera a fi ''program de lucru''. Prin urmare, firma noastra de debarasare mobila veche Sibiu functionaza in cadrul legal, cu zile de odihna. Uneori lucram si dupa orele 22:00, daca incepem o lucrare si trebuie terminata. Respectam orele de liniste ale locatarilor din blocuri. Programul privind estimarile online este disponibil si in weekend. Daca aveti o urgenta lucram si in afara oreleor de progam. 
Suna acum!