Contact – estimare cost
HOME
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
EXEMPU: pat de mijloc 2 m x 160; frigider 2 m x 90 cm; canapea cu 3 locuri; dulap cu 3 usi ...
Rubrica de contact-estimare cost  afisata pe siteul nostru are ca scop  accelerarea procesului de estimare costuri, avand in vedere toate cerintele necesare aflarii pretului. Pentru aflarea unui pret corect sunt necesare datele solicitate. Clientii nu trebuie sa masoare mobila milimetric  pentru a ne comunica dimensiunile. Este suficient sa faca  masuratori aproximative, din 10 in 10 cm. 

Intocmeste lista pentru estimare cost

In mod evident, fara o lista intocmita de client, nu pot fi estimate costurile. Daca aveti 2-3 lucruri de mutat, ni le puteti dicta la telefon. Nu este neaparat necesar sa completati formularul de contact-estimare cost. Dar cand lista cu mobila si bunuri este foarte lunga, necesitatea completarii formularului de estimare cost devine indispensabila.

In baza listei de bunuri transmisa de clienti, compania noastra de mutari mobila Sibiu, analizeaza cererea si formuleaza un pret corect. Daca la fata locului echipa constata inegalitati intre cerere si realitate, ne rezervam dreptul de a renegocia pretul. In acest sens ne referim la piese de mobilier suplimentare sau saci/cutii cu lucruri diverse. 

De aceea, necesitatea transmiterii listei cu toate bunurile care doriti sa le mutati este determinanta in aflarea pretului final. Daca timpul nu va permite sa scrieti toata lista cu mobila si bunuri pe care le mutati, ne puteti trimite poze pe whatsapp cu fiecare piesa de mobilier in parte si cu toate bagajele adunate intr-un loc.

Simplificare contact-estimare cost

Ne dorim sa simplificam lucrurile cu privire la mutarea propusa de dumneavoastra, asa incat, in orice imprejurare incercam sa gasim solutiile cele mai optime pentru ambele parti.  Stresul mutarii este prezent la orice om, dar diferenta este data de gradul de intensitate. Daca te muti cu noi, gradul de intensitate al stresului mutarii este 0.

Oferim clientilor nostri toata experienta acumulata in decursul anilor cu privire la un transport de mobila si bagaje in Sibiu.

Suntem increzatori in experienta noastra si onoram orice comanda de transport mobila in Sibiu. Nimic nu poate fi greu daca esti determinat sa dai ce e mai bun din tine. Hai sa estimam costurile impreuna si nu vei fi dezamagit.

Ofera toate detaliile pentru estimare costuri 

Ofera toata detaliile solicitate in formularul de mai sus si nu omite lucruri prea multe. Pretul estimat de noi trebuie sa reflecte realitatea obiectiva. Mobila si bunurile sunt voluminoase si nu pot fi inghesuita intr-o masina de mici dimensiuni. Firma noastra capaciteaza masinile pentru fiecare mutare in parte, in functie de volumul decalarat de client.

Contacteaza-ne prin rubrica contact si afla pretul mutarii propuse! Suntem aici pentru a te ajuta sa te muti in Sibiu, dar si in alte orase!

Contact - estimare cost

Address
Strada Trandafirului
Phone
+40759513598
Email
relocari21@gmail.com
Suna acum!